Stardust

Cabernet Sauvignon

Суво црвено вино со типичен Каберне Совињон нос со многу црвени рибизли, сируп од цреши и сливи. Се препорачува да се служи со лесно печено јагнешко, телешко или свинско месо, пршута и силни сирења.

Се служи на температура од  13°C – 16°C.