Stardust

Chardonnay

shiraz-big

Суво бело вино со жолта боја и зелена нијанса на боја. Вино со вкус на тропско овошје и многу свеж и чист вкус. Се препорачува да се служи со стари сирења, зелена салата, морска храна и риба.

Се служи на температура од 8°C – 10°C