Bag in Box

Шардоне & Ризлинг

cr-big[like]

Квалитетно суво бело вино, модерно спакувано во картонска кутија со метална фолија. Ваквиот начин на пакување ја елиминира можноста од оксидација на виното и овозможува долг период на користење, без губење на квалитетот и свежината на виното.