Stardust

Cuvee White

shiraz-big

 

Префинето суво бело вино од Овчеполски вински регион. Направено од сортите на грозје Шардоне и Мускат. Вино со исклучително свежа арома и хармоничен вкус. Поседува свеж и добро избалансиран вкус со долг финиш

Се служи на температура од 8°C – 10°C