Stardust

Grasevina

shiraz-big

Свежо суво бело вино со кристално чиста боја. Се карактеризира со светла и комплексна арома на лимон помешана со ноти од цвеќиња, слатко тропско овошје и минерален финиш. Се препорачува да се служи со сушени јадења, морска храна и риба.

Се служи на температура од 8°C – 10°C