Spirits

Македонска Ракија / Бренди

rakija-big[like]

Уникатен вкус на прекрасната неверојатна Македонија, земјата на Александар Македонски.
Бренди направено од најдобрите вина, дестилирани и одлежани 10 години во француски дабови буриња направени специјално за таа пригода.
Ракија, која ќе ве долови во прекрасен момент, со нејзиното изобилство и богатство, со арома на какао и чоколада и уникатен мирис на мускат којшто преовладува.