Stardust

Pinot Grigio

shiraz-big

Суво бело вино со жолтеникаво-сламкаста боја со зелен одсјај. Чиста, нежна и комплексна арома која потсетува на бели цвекиња со ноти на мед и тропско овошје. Поседува мек, заоблен и елегантен вкус со различно тело и пријатен крем финиш.

Се служи на температура од 8°C – 10°C