Stardust

Sauvignon Blanc

shiraz-big

Суво вино со жолто-зелена боја. Се карактеризира со пријатна интензивна арома на лимон, зелено јаболко и бела праска со пријатен и свеж вкус. Полно тело со чист избалансиран финиш.

Се служи на температура од 8°C – 10°C