Stardust

Shiraz

shiraz-big

Суво црвено вино со елегантен и добро структуиран вкус. Вино со полно тело и среден вкус. Се препорачува да се служи со телешко месо, јунешко месо, стек или печено месо на скара.

Се служи на температура од  13°C – 16°C.