Stardust

Viognier

shiraz-big

Суво бело вино кое има светло жолтеникава боја со деликатни нијанси на зелена боја. Се одликува со елегантни цветни ароми помешани со арома на јаболко, праска и нежни ноти на мед и камилица. Има примамливо свеж и добро избалансиран вкус со долг финиш.

Се служи на температура од 8°C – 10°C