Bag in Box

Вранец & Каберне Совињон

vc-big[like]

Квалитетно суво црвено вино модерно спакувано во картонска кутија со метална фолија. Ваквиот начин на пакување ја елиминира можноста од оксидација на виното и овозможува долг период на користење, без губење на квалитетот и свежината на виното.